Skip to main content
Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde?

Om Færch & Pedersen

Hvem er vi?

Færch & Pedersen tilbyder praksisnær undervisning indenfor HR, ledelse og strategi til ledere, mellemledere og medarbejdere. Vi ved, at ledelse handler om mennesker, og det er vores passion at hjælpe virksomheder og deres medarbejdere med at vokse og udvikle sig.

Susanne J. Færch og Nicolai Bo Pedersen, begge uddannet i ledelse og med mange års erfaring indenfor området, står bag Færch & Pedersen. Vi tilbyder uddannelsesforløb indenfor HR, ledelse, strategi, rekruttering, onboarding, salg og forretningsudvikling, hvor du får mulighed for at arbejde med aktuelle problemstillinger fra din daglige arbejdsgang.

Vi vil gerne være med til at sætte en positiv drejning på virksomhedernes udvikling, og vi tror på at det betaler sig på bundlinjen, at tage hånd om medarbejdere. Dette er vores mission og vi brænder for at hjælpe dig og din virksomhed.

Bliv ringet op

Du får 30 minutters gratis sparring, første gang vi taler sammen. Indtast dine oplysninger og bliv ringet op.


  Kurser

  Ved Færch & Pedersen tilbyder vi kurser, der kan hjælpe dig og din virksomhed på flere fronter. Vores kurser tilbyder både praktiske inputs og sparring fra den virkelige verden. Uanset din daglige funktion, er der mulighed for at få gavn af vores kurser.

  Vi tilbyder kurser, der kan hjælpe dig med at udvikle din ledelsesstil og navigere i de udfordringer, du møder i din daglige lederrolle. Vi tilbyder også kurser for dig, der arbejder med HR i det daglige, hvor du får hjælp til at navigere i rigtigt og forkert, når du har med medarbejdere at gøre.

  Ydelser

  Udover vores kurser tilbyder vi en bred række ydelser, som kan hjælpe med at forbedre interne arbejdsgange, øge trivsel og samarbejde, og lære at forstå hinandens forskelligheder.

  Vores ydelser inkluderer analyser af arbejdsgruppens dynamik, udviklingsprogrammer for mere effektive teams, og personprofilværktøjer til at forbedre medarbejdernes adfærd og relationer. Vi tilbyder også et dynamisk spil, der fokuserer på arbejdsgruppens dynamik og forskelligheder, og hjælper med at skabe en bedre arbejdsdynamik.

  Uanset hvilken ydelse du vælger, kan du være sikker på, at vi vil hjælpe med at forbedre dynamik og effektivitet.