Skip to main content
Hvem består vores team af?

Om teamet

Vores team

Vores hold består af to erfarne fagpersoner hver især med unikke kompetencer. Sammen kan vi tilbyde en bred vifte af HR- og ledelsesrelaterede ydelser, som kan hjælpe dig og din virksomhed med at vokse og udvikle sig.

Vi har mere end 50 års samlet erfaring med uddanelse, HR og ledelse. Vi har arbejdet med en række forskellige virksomheder og organisationer i både offentlige og private sektorer. Vi har både praktisk erfaring og teoretisk baggrund, og har gennem tiden arbejdet med alt fra strategiplanlægning og rekruttering til medarbejderudvikling og onboarding.

Vi er passionerede omkring at hjælpe mennesker med at vokse i deres ansættelse gennem uddannelse og opgaveudvikling. Vi er samarbejdsorienterede og kan sætte en retning sammen med dit team, eller for dit team, når der er behov for det.

Læs mere om os

Bliv ringet op

Du får 30 minutters gratis sparring, første gang vi taler sammen. Indtast dine oplysninger og bliv ringet op.


  Susanne Færch

  Susanne har mere end 25 års erfaring med ledelse og HR i både offentlige og private virksomheder. Hendes karriere har altid været drevet af en passion for at udvikle mennesker og organisationers potentiale.

  Susanne er proaktiv, resultatorienteret og har god dømmekraft og tilpasningsevne til alle niveauer i en organisation. Hendes tilgang er forretningsorienteret med et godt humør, og hun bruger sin erfaring til at hjælpe ledere med at tackle udfordringer og problematikker i det daglige arbejde. Susannes procesorienterede tilgang sikrer, at strategier ikke blot ender som støvede dokumenter, men får en stærk forankring i hele organisationen.

  Lær Susanne at kende

  Nicolai Pedersen

  Nicolai har mere end 25 års erfaring med ledelse og HR i både offentlige og som private virksomheder. Hans drivkraft er at se medarbejdere udvikle sig og vokse i deres arbejde, og han har en stærk ekspertise inden for ledelse, HR, uddannelse og opgaveudvikling.

  Nicolai er en inkluderende og samarbejdsorienteret person, der kan lede et hold og skabe en retning, når det er nødvendigt. Han har en innovativ tilgang til sit arbejde og er altid på udkig efter nye måder at forbedre virksomhedernes kvalitet og lønsomhed. Nicolai er også en mester i at jonglere med flere opgaver på samme tid, og har en bred vifte af praktisk erfaring inden for medarbejder- og lederuddannelse, rekruttering og strategisk HR.

  Lær Nicolai at kende