Skip to main content
Temadag inden for ledelse, HR, jura og strategi

Inspirationsdage

Inspirationsdage

Velkommen til ”Inspirationsdage” – for dig, der søger ny inspiration inden for HR, ledelse eller strategi.

Inspirationsdagene er designet til at give dig spændende indblik i konkrete emner gennem relevante og praksisnære præsentationer. Vi bringer modeller, cases og opgaver, så du kan tage værdifuld inspiration med hjem og bruge i din hverdag i virksomheden.

Dagene er struktureret sådan, at du har rig mulighed for at diskutere emnerne med de øvrige deltagere. Vi fokuserer altid på praktiske eksempler, så du får konkrete værktøjer og ideer med fra dagen.

Bliv ringet op

Du får 30 minutters gratis sparring, første gang vi taler sammen. Indtast dine oplysninger og bliv ringet op.


  Succesfuld forandringsledelse gennem kulturforståelse

  Denne inspirationsdag om forandringsledelse og kultur er skræddersyet til både nye og erfarne ledere, der søger inspiration til at håndtere kultur og forandringer effektivt.

  Som deltager får du viden om kulturens betydning, lederens indflydelse på forandringsprocesser, effektiv kommunikation af forandringer samt indsigt i, hvordan du bedst håndterer “modstand mod forandring”.

  Dagen kombinerer teori og praksis gennem inspirerende oplæg, dialog og refleksionsøvelser.

  Kommunikation og konflikthåndtering

  Inspirationsdagen tilbyder praktiske værktøjer til bedre kommunikation og konflikthåndtering for både nye og rutinerede ledere. Der fokuseres på den praktiske tilgang med inspirerende oplæg og refleksionsøvelser. Deltagerne vil lære at identificere og håndtere konflikter og bruge dem som et positivt bidrag til samarbejde i virksomheden samt kommunikere konstruktivt og effektivt.

  Struktureret kompetenceudvikling af virksomhedens medarbejdere

  Denne inspirationsdag fokuserer på medarbejderudvikling og henvender sig til både nye og erfarne ledere, der ønsker praktiske værktøjer til at arbejde struktureret og målrettet med medarbejderudvikling. Målet er at forbedre medarbejdernes evne til at understøtte virksomhedens mål.

  Som deltager vil du lære, hvordan du kan bruge medarbejderudvikling til at motivere dit team og anvende konkrete modeller og metoder til at systematisere udviklingen i virksomheden.

  Dagen kombinerer teori og praksis gennem inspirerende oplæg, dialog og refleksionsøvelser.

  Motivation og trivsel

  Inspirationsdagen om motivation og trivsel er designet til både nye og mere rutinerede ledere, som ønsker at opnå effektivitet gennem et øget fokus på motivation og trivsel. Dagen har stor vægt på den praktiske tilgang, hvor der veksles mellem inspirerende oplæg, dialog og reflektionsøvelser. Deltagerne vil lære at identificere motivationsfaktorer, at anvende motivationsmetoder, der øger trivsel, og forstå, hvordan klare forventninger, retningslinjer og rammer kan styrke medarbejdernes effektivitet.

  Tilknytning og fastholdelse gennem effektiv planlægning og prioritering

  Denne inspirationsdag henvender sig til både nye og erfarne ledere, der ønsker at forbedre og effektivisere deres tidsstyring for at skabe mere tid til god ledelse.

  Som deltager vil du lære effektive metoder til at planlægge og prioritere din tid, hvilket vil hjælpe dig med at tackle de daglige ledelsesopgaver endnu bedre.

  Dagen kombinerer teori og praksis gennem inspirerende oplæg, dialog og refleksionsøvelser.