Skip to main content
Prioritering og samarbejde!

Hot Hour Experience

Bliv bedre til planlægning, prioritering, kommunikation og samarbejde

Find teamets styrker og udfordringer ift. planlægning, prioritering, kommunikation, samarbejde på en anderledes og sjov facon.

Hot Hour Experience kan på relativt kort tid give dit team blik for hvorfor noget lykkedes bedre end andet, når I skal levere et produkt eller en service til en kunde.

Hos Færch & Pedersen anvender vi Hot Hour Experience som værktøj, til at dine medarbejdere kan samarbejde, kommunikere, og prioritere bedre.

Bliv ringet op

Du får 30 minutters gratis sparring, første gang vi taler sammen. Indtast dine oplysninger og bliv ringet op.


  Hvor og hvornår anvendes Hot Hour Experience?

  Hot Hour Experience tages f.eks. i brug hvis virksomheden gerne vil have fokus på hvor meget prioritering og planlægning betyder for effektivitet og trivsel.

  Hos Færch & Pedersen er vores udgangspunkt at hvis planen og prioriteringerne er bedre, bliver trivslen og kvaliteten også bedre.

  Det kan også anvendes, hvis virksomheden ønsker at sætte fokus på hvordan den rette kommunikation forbedrer samarbejdet i teamet, eller mellem to samarbejdende teams.

  I fremtiden vil din organisation opleve at alle er bedre til at prioritere, planlægge, samarbejde og kommunikere.

  Ønsker du et mere optimeret team?

  Book 30 minutters gratis sparring. Unik sparring giver unikke resultater.

  Udbytte

  Udbyttet kan være mange ting, idet spillet et dynamisk på den måde at vi kan udvikle forskellige scenarier i spillet, så det kan give forskellige lærlinge alt efter behov. Det kan f.eks. forbedre måden der planlægges på, så arbejdsdagen får bedre luft til at kunne håndtere ad hoc opgaver. Spillet kan også vise ledere, at det kan give rigtig god mening at uddelegere opgaver til andre i organisationen.

  Det praktiske

  En workshop tager 4-5 timer, hvor vi først klæder deltagerne på med forskellige modeller der kan hjælpe dem ift. det vi konkret vil træne. Selve spillet tager ca. 1,5 time (der føles som 20 min.) og slutteligt bruge vi ca. 60 min på at samle op og sikre at teamet får den bedst mulige læring af workshoppen. Slutteligt faciliterer Færch&Pedersen en handlingsplan for de indsatser der bedst kan styrke teamets performance.

  Hvad er Hot Hour Experience?

  Det er et spil hvor en række meget forskellige opgaver skal løses, med det mål at opnå bedst ”indtjening” eller ”kvalitet” til afdelingen. Opgaverne er typisk ikke nogen deltagerne tidligere har beskæftiget sig med, hvilket betyder at alle deltager på lige fod ift. de praktiske kompetencer.

  Hvorfor Hot Hour Experience?

  I skal benytte spillet hvis I ønsker at udvikle et eller flere teams til at fungere bedre. Det er også fremragende til at arbejde konkret med prioritering og planlægning for ledere og medarbejdere. Alt sammen noget der forbedrer performance, kvalitet og arbejdsglæde.

  Ekspert i Hot Hour Experience

  Susanne Færch, partner i Færch&Pedersen, er expert i Hot Hour Experience. Hun har arbejdet med erhversspillet i flere år, og har stor erfaring med at bruge spillet i udvikling af ledere og teams, i mange forskellige sammenhænge. Kontakt Susanne direkte for en uforpligtende snak om hvorvidt spillet kan være med til at løse nogen af jeres udfordringer.

  Susanne Jepsen Færch

  E: susanne@faerch-lf.dk
  T: +45 21 20 47 40