Skip to main content
Mød en af vores profiler

Nicolai Bo Pedersen

Nicolai Bo Pedersen

Jeg har 25 års erfaring med ledelse, HR, rekruttering, personaleudvikling og uddannelse. Gennem hele min karriere har jeg arbejdet med at få medarbejdere til at vokse i deres ansættelse ved hjælp af uddannelse, coaching og opgaveudvikling – horisontalt eller vertikalt. Min passion er at se mennesker finde en inspirerende opgave og at se dem gribe muligheden for at vokse med og udvikle sig i opgaven.

Min rygsæk indeholder bl.a. praktisk erfaring med: udvikling af medarbejder og lederuddannelse, gennemførsel af medarbejder og lederuddannelse, 200+ rekrutteringer, search and select af ledere, 100+ udviklingssamtaler, onboarding, 500+ timers coaching, medarbejder afvikling, strategiplanlægning og arbejde med strategisk HR mm.

Jeg er samarbejdsorienteret og kan sætte en retning sammen med holdet – eller for holdet, når der er behov for det. Jeg er inkluderende og anerkendende i min tilgang til mennesker. Jeg elsker at innovere og at afprøve nye veje, der kan bidrage til kvaliteten og lønsomheden i virksomheden. Jeg arbejder intenst, engageret og uden besvær med flere bolde i lufte af gangen.

Kontakt oplysninger

Nicolai Bo Pedersen
+45 42 73 13 41
nicolai@hrnord.dk

Mine erhvervs erfaringer

Salgsleder i Magasin du Nord
Kursusleder på Viden Djurs
Sektionschef hos Telenor
Personalechef i Salling
Uddannelseschef på Aalborg Handelsskole

Min uddannelse

Erhvervspædagogisk diplomuddannelse
VIA University Århus
BA, Økonomi
Christlige Hoochshoole, Ne
HD O.
Aalborg Universitet