Skip to main content
Mød en af vores profiler

Susanne Færch

Susanne Færch

Salg, kundefokus og dermed en forretningsorienteret tilgang til HR og ledelse har altid været en naturlig del af mit ledelsesmæssige felt.

Jeg har mere end 25 års erfaring som leder på flere niveauer og mere end 10 års erfaring med udvikling og gennemførelse af forskellige undervisningsforløb. Herudover er jeg erfaren bruger af personlighedsværktøjer både på individ og organisationsniveau.

Karrieren og mine valg af job har altid været styret af, at arbejde med menneskers og organisationers potentiale. At flytte mennesker fra A til B på en måde, så de bagefter fremstår med en følelse af personlig udvikling og overblik over deres position i virksomheden. Jeg har solid erfaring med udvikling af undervisningsforløb, procesledelse, facilitering, afholdelse af workshops, samt 1:1 sparring af ledere på alle niveauer.

Som person kendetegnes jeg ved at være proaktiv og resultatorienteret med god dømmekraft og tilpasningsevne til alle niveauer i en organisation. Min tilgang til omgivelserne er forretningsorienteret med et godt humør. Jeg tager udgangspunkt i hverdagen og derigennem analyserer jeg mig frem til den særlige DNA, den enkelte virksomhed har.

Kontakt oplysninger

Susanne Færch
+45 21 20 47 40
susanne@faerch-lf.dk

Mine erhvervs erfaringer

Salgschef
Magasin du Nord
HR chef
Butler-Loftet og Modström
Kursusleder
EUC Nord
Selvstændig ved Færch Ledelse og Facilitering

Min uddannelse

Master, Innovation og kreative læreprocesser (MA KREA)
Aalborg Universitet
Erhvervspædagogisk diplomuddannelse (DEP)
VIA University Århus
HD i Organisation og strategi (HD(O))
Aalborg Universitet