Skip to main content
Kurser inden for ledelse, HR, jura og strategi

Vores kurser

Kurser

Hos Færch & Pedersen tilbyder vi kurser indenfor ledelse, HR, jura og strategi. Vores kurser giver praktiske inputs og sparring fra den virkelige verden. Uanset din daglige funktion, kan du få gavn af vores kurser.

Vi har kurser til ledere og HR-medarbejdere. Kurserne hjælper med at udvikle din ledelsesstil og navigere i udfordringer med medarbejdere. Eksperter underviser i kurserne, der inkluderer workshops og praktiske øvelser.

Målet med vores kurser er at give dig de nødvendige færdigheder og værktøjer til at opnå succes i din karriere og bidrage positivt til din organisation.

Bliv ringet op

Du får 30 minutters gratis sparring, første gang vi taler sammen. Indtast dine oplysninger og bliv ringet op.


  Lederkursus

  Er du leder, mellemleder eller ejerleder? Så ved du, at ledelse er et fag, der konstant udvikler sig.

  Derfor inviterer Færch & Pedersen til lederkursus med opstart i september 2023.

  Er du klar på at udvikle din ledelsesstil? Mangler du praktiske inputs og sparring fra den virkelige verden?

  Vi forstår problematikken, som følger med at være leder. Du skal sørge for at drifte, du skal styre skibets færden i det store hav, og samtidig skal du inspirere og motivere dine medarbejdere. Det kan være en stor mundfuld, uanset hvilket ledelsesniveau, du befinder dig på.

  HR og Jura

  Arbejder du med HR i din virksomhed? Kurset i HR og Jura passer til dig, der ønsker at navigere i komplekse ansættelsesforhold og sikre trivsel på arbejdspladsen.

  Sammen med HjulmandKaptain giver Færch & Pedersen dig en unik kombination af HR-problematikker og jura. Kurset består af 7 moduler og giver dig den viden og de værktøjer, du har brug for til at tackle juridiske og etiske udfordringer i HR-arbejdet.

  Kurset er praksisnært og udfordrer dig på aktuelle problemstillinger inden for HR. Efter kurset vil du have udviklet dine færdigheder og kunne håndtere problemer på en professionel måde. Vores mål er at give dig en solid forståelse af HR-arbejdet og inspirere dig til at implementere de bedste HR-praksisser i din organisation.

  Strategiseminar

  Vil du tage din virksomheds udvikling til det næste niveau? Bliver din tid ofte opslugt af daglig drift? Vores 2-dages kursus kan hjælpe dig!

  På kurset lærer du at tage helikopterperspektivet og planlægge din virksomheds næste udviklingstrin. Du deltager i workshops og modtager rådgivning fra eksperter inden for strategi, forretningsudvikling, ledelse og organisation.

  Målet er, at du går fra kurset med en strategisk plan og en målrettet handlingsplan, der vil sætte din virksomhed på kurs mod fremgang og succes. Tilmeld dig vores kursus og få inspiration til, hvordan du kan udvikle din forretningsstrategi og løfte din virksomhed til nye højder.

  Inspirationsdage

  Inspirationsdag er dagen til dig der er nysgerrig på eller savner ny inspiration inden for HR, ledelse eller strategi.

  Inspirationsdagene er ikke et fuldt kursus inden for et helt emne f.eks. konflikthåndtering men dagen giver dig et godt indblik i et konkret emne og vi medbringer modeller, cases og opgaver med så du får god inspiration med dig hjem.

  Dagene er struktureret således at du får rigtig god lejlighed til diskutere de pågældende emner med de øvrige deltagere. Vi lægger som altid vægt på praktiske eksempler og at du får et konkret udbytte med fra dagen.

  Dertil serveredes der dagen igennem dejlig forplejning af Hotel Aahøj.